Besplatno savjetovanje

Ako se želite prijaviti na besplatno savjetovanje u vezi Sentis testiranja, kliknite ovdje.

Pročitajte više

 
 
 

O nama

geneplanet logo

Tvrtka GenePlanet je inovativna, visokotehnološka tvrtka, ustanovljenja 2008. godine. Osnovna djelatnost tvrtke su istraživanja i razvoj proizvoda s područja biotehnologije gdje smo specijalizirani za genetsko testiranje i analize na području humane genetike.

Vizija tvrtke GenePlanet je nuditi korisnicima osobne genetske analize s informacijama koje omogućavaju selektivnu promjenu načina života i predlažu što učiniti kako biste se dodatno osigurali od zdravstvenih rizika zbog genetskih sklonosti.

Naš cilj je približiti genetske testove te druge slične molekularne testove općoj javnosti te njihove koristi učiniti dostupne svakome. Čvrsto smo uvjereni da s genetskim testiranjem možemo već danas ponuditi rješenja koja značajno potpomažu postizanje boljeg raspoloženja i zdravlja svakog pojedinca. U genima se skrivaju brojne tajne našeg tijela te s poznavanjem naših osobnih karakteristika možemo na odgovarajući način prilagoditi svoj način života i ujedno utjecati na njegovu kvalitetu.

 
 
 

BGI

Tvrtka BGI je ustanovljena 1999. godine s vizijom kako upotrijebiti najnovije spoznaje u genetici u korist čovječanstva i trenutno je najveća organizacija na području genomike u svijetu.

BGI pod isti krov udružuje privatne, neprofitne istraživačke institute i komercijalnu ponudu širokog izbora usluga povezanih sa sekvenciranjem nove generacije. Zajedno sa svojim podružnicama, BGI Amerika i BGI Europa, uspostavio je partnerske odnose i suradnju sa vodećim akademskim i državnim istraživačkim institucijama, kao i s tvrtkama s područja biotehnologije i farmacije kako bi poduprli upotrebu u širokom spektru djelatnosti, kao što su zdravstvo, poljoprivreda, zaštita okoliša i slično.

Uz pomoć kombinacije visoko sposobnih, cjenovno učinkovitih genomskih platformi s mogućnošću sakupljanja i pohrane ogromnog broja uzoraka, produbljene bioinformatičke analize te s osnovnom vezom sa obrazovanjem,  BGI želi osigurati da znanost i tehnologija koriste svima.

Za više informacija o tvrtki BGI posjetite internet stranicu www.bgi.com.

 
 
 
 
 
 
 
 
SLAŽEM SE

Internet stranica koristi kolačiće za bolje djelovanje

Pregledavanjem po našoj internet stranici se slažete da možemo koristiti kolačiće koji su namijenjeni vašem boljem korisničkom iskustvu na našoj stranici. Za vlastite potrebe analitike koristimo Google Analytics koji u tu svrhu namjesti kolačiće (obriši GA kolačiće). Više o kolačićima.